header spearator

Laser u stomatologiji


  • Laser u stomatologiji
  • Laser u stomatologiji
  • Laser u stomatologiji
  • Laser u stomatologiji
  • Laser u stomatologiji
  • Laser u stomatologiji

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se od juna 2010. godine na Stomatološkom fakultetu u Pančevu koristi najsavremeniji dentalni laser AT Fidelis (Fotona, Slovenija). Reč je o najmodernijem sistemu koji se sastoji od dva lasera različitih talasnih dužina: Er:YAG od 2940 nm i Nd:YAG od 1064 nm. Kombinacija ova dva lasera nam omogućava da pokrijemo skoro sve oblasti stomatologije, kao i da na novi način pristupimo već poznatim stomatološkim procedurama.

Za pacijente to znači potpuno bezbolan rad, bez vibracija, neprijatnog zvuka, sa puno više komfora i zadovoljstva. A za terapeuta - olakšan rad, superiorne rezultate, prošireno polje rada, kao i skraćeno vreme intervencija.

Na našem fakultetu, laser se uveliko koristi u zdravstvenom radu. Dobijeni su izvrsni rezultati, o čemu svedoče zadovoljni pacijenti kojih je svakog dana sve više!

Naš cilj je i da edukujemo kolege i organizujemo kurseve iz oblasti laseroterapije. Novembra 2010, u Sava Centru je održan prvi kurs pod nazivom "Klinička primena Nd:YAG I Er: YAG lasera u stomatologiji". Na kursu su govorili renomirani predavači iz zemlje i inostranstva sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Veliki odziv kolega je najbolji pokazatelj zaiteresovanosti auditorijuma za ovu oblast.

Naši studenti se već na studijama upoznaju sa novom tehnologijom, jer je naš cilj da iznedrimo novu generaciju mladih, stručnih, savremenih stomatologa koji idu u korak sa kolegama iz sveta.

Čast nam je i veliko zadovoljstvo što imamo šansu da na ovaj način uvedemo savremenu tehnologiju u nasu stomatološku praksu, da se približimo novim trendovima i time pokažemo našu strast za novim saznanjima i stalnim pomeranjima granica.

footer spearator