header spearator

Stipendija


O fakultetu

Pružamo mogućnost u potpunosti besplatnog školovanja!

S obzirom na porast interesovanja za upis na naš Fakultet, tačnije za studije na programu Integrisanih akademskih studija (IAS), odlučili smo da svim srednjoškolcima pružimo jednake šanse za visokokvalitetne studije.

Od ove školske godine, Stomatološki fakultet u Pančevu po prvi put nudi mogućnost besplatnog školovanja za najbolje kandidate!

Nudimo mogućnost besplatnog studiranja od početka do kraja studija, bez skrivenih troškova.

Šta je potrebno da biste dobili stipendiju za besplatno studiranje na našem Fakultetu? Kandidat koji ostvari najbolji rezultat na prijemnom ispitu dobija punu stipendiju za prvu godinu studija.

Da bi kandidat zadržao stipendiju do kraja svog školovanja, potrebno je da ispuni samo jedan uslov - da bude najbolji na kraju svake školske godine!

Rangiranje kandidata se vrši na osnovu prosečne ocene tokom studija, za studente koji polože sve ispite iz tekuće godine studija do 30. septembra, odnosno do kraja tekuće školske godine.

U slučaju da kandidat, koji je ostvario uslov za punu stipendiju, ne bude najbolje rangiran na kraju tekuće školske godine, stipendija se ne ukida već se prenosi na najboljeg kandidata, odnosno studenta koji je postigao najveću prosečnu ocenu u tekućoj školskoj godini i položio sve predviđene ispite do kraja školske godine.


Na nama je da nagrađujemo najbolje studente. Tvoje je da budeš posvećen učenju i time dokažeš da poznaješ prave vrednosti, ali i da iskažeš svoj takmičarski duh. Prijavi se za polaganje prijemnog ispita i napravi prvi korak ka ostvarenju svojih snova!

footer spearator